Wie zijn Adamas Bedrijven Club Leden

Onze hartelijke dank voor jullie warme ondersteuning aan Adamas. 

Onze C(ontinuïteit) leden zijn: 
Aannemingsbedrijf Kuin B.V.
AWgroep
Boekuwzending.nl
Cooperatiefonds Rabobank Regio Schiphol
CTS Group European Distribution 
Dutch Flower Group
DW Groep
Griekspoor 
Fund Global Garden
Hartgerink en Klomp
Hoek Hoveniers 
Hugo van Luling Beheer B.V.
Interegion Groep 
Jan Accountants
Kroon Print & Packaging 
Masami
Meerlandbouw B.V.
MeerVastgoed 
Nieuwenhuijs Management Consulting B.V.
Proeflokaal de Polderboom

Reis van het leven en Kampeerboerderij Straat-Hof 
SADC 
Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs NV
Verstraten en Bergkamp 


Onze B(etrokkenheid) leden zijn:
Aannemenersbedrijf van der Worp
Arendshoeve
BB Dienstverlening

Beelen Verpakkingen
Bouwbedrijf Lisse
Bouwcentrum Fillipo
BT makelaars
Coffee Click
De Meerlanden
Durfort Vastgoed
HBB Ontwikkeling
Hoveniersbedrijf Rutgrink
Huybens
Kern Bouw B.V.
Kien Ondernemers Advies
Kooning
Loon op Zand Grondverzet B.V.
Morthgo Management B.V. 
Paerel Investment BV & Your Gift Card
Petra Egbers
Rob Blom Tuinen 
Q2 Vastgoedadvies
Schijf Groep
Schulte en Lestraen
Snoeks Automotive
Spaarnestad Invest
That's Lease
Van der Veldbouw 
Van Velzen accountants & adviseurs
Vepo Cheese
Wibaut

Onze A(aandacht) leden zijn: 
Aannemingsbedrijf Veenman & Vink B.V.
BouAd
Constructiebureau Bogaards B.V.
De Meerse Accountants Associatie
De Reus Media B.V.
Dero groep
DJ Middelkoop
Dune Pebbler
EFY Group
ENZO architecten BV
Faro Architecten
Heemborg Makelaars
Heemborg Nieuw Vennep BV
Janssen Bouw B.V.
KV Adviesbeheer B.V.
KVDK Architecten
Markus B.V.
Master Totaal Inrichting
Meer Makelaars
Meerkantoor
Meijer Tegels & Sanitair
MZ Ontwikkelaars
Next Architecten
Puur Makelaars Heemstede
Raap
REPC
Ruigrok Producties
Schenk Makelaars
Van Dooren Transport
Van Groenigen Makelaars
Westvast B.V.
Xclusive International

Adamas Bedrijven Club

Het doel van de Adamas Bedrijven Club (ABC) is om continuïteit te generen van financiële middelen om Adamas onvoorwaardelijk open te kunnen houden voor onze gasten.

Waarom is de club nodig?
Adamas wordt nauwelijks gesubsidieerd door de overheid en is afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 330.000 rond te krijgen. Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten.

Jeannette van Antwerpen legt uit waarom zij ABC lid is geworden. 
Jeanette van Antwerpen SADC als ABC lid
Leden ABC club
Naast Jeannette hebben we nog andere leden. Klik hier om te zien wie dat zijn.

Wat bieden wij de ABC leden?
 

ABC flyer


Uiteraard houden we je op de hoogte van Adamas via o.a onze kwartaal nieuwsbrief.

ANBI status
Wanneer een onderneming een gift doet aan Adamas is de aftrek ten hoogte 50% van de winst met een maximum van € 100.000. (meer informatie)

Interesse om ABC lid te worden?
Download hier de ABC flyer, bel Reshma op 06-29260902 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zien we je graag op een van onze ABC events.

Eenmalig doneren

Steun ons

Ga direct naar de doneerpagina of gebruik onderstaande QR-code

qr ideal geel

Dank alvast voor je donatie. Via deze code kunnen we niet zien wie er welk bedrag heeft gedoneerd dus willen we je alvast via deze weg bedanken. Mocht je kenbaar willen maken dat je een donatie hebt gedaan, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Adamas heeft ieder jaar rond de € 330.000 nodig. Een groot bedrag dat wij ieder jaar weer op een creatieve manier gedoneerd moeten zien te krijgen. Van de diverse gemeenten krijgen we subsidie, maar dit is slechts 10% van onze inkomsten. De overige 90% ontvangen wij via fondsen, sponsoracties en hopelijk doordat jij ons wilt ondersteunen. Wat is er mogelijk? 

Eenmalig of periodieke donatie
Om het je makkelijk te maken hebben wij een doneerpagina gemaakt, waar je eenvoudig via telebankieren eenmalig of periodiek een bedrag kunt doneren. Ook kan je geld overmaken naar bank rekening: 
  IBAN NL08RABO0129848379
  t.n.v. de Stichting Adamas Inloophuis

Doneren met belastingvoordeel
Adamas heeft een ANBI status. Dit betekent dat je je donatie af kan trekken van de belasting. Kijk voor meer informatie over belastingvoordeel

Producten of diensten doneren
17.000 kopjes koffie en thee schenken we per jaar. En bij het kopje koffie bieden wij onze gasten graag een koekje aan. Op de pagina doneren in natura vind je een lijst met producten die altijd welkom zijn. Wij zijn uiteraard blij met elke gift aan het inloophuis, maar bel je even van tevoren wat er echt nodig is? (0252 – 680233). Anders komen we misschien om in de thee en hebben we een tekort aan toiletpapier. 

Voor bedrijven
 Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Gelukkig is dit voor jouw bedrijf ook het geval, anders bezocht je deze pagina niet. Fijn dat je hier bent. Wat is er mogelijk? 
* Je kan natuurlijk gewoon geld overmaken via onze donatie pagina of via de bank 
* Wordt Adamas Business Club member
* Laten we eens koffie drinken en kijken wat voor mogelijkheden er zijn. 

Word jij sponsor

Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Gelukkig is dit voor jouw bedrijf ook het geval, anders bezocht je deze pagina niet. Fijn dat je hier bent. Het is soms wat zoeken naar mogelijkheden. Om het makkelijk te maken hebben wij een aantal sponsormogelijkheden op een rij gezet.

Heart Pillow
Een heart pillow, de naam zegt het al, is een kussen in de vorm van een hart. Het wordt gebruikt voor mensen die borstkanker hebben gehad, waarbij lymfeklieren zijn weggehaald in de oksel. Dit geeft vaak een pijnlijk en schrijnend gevoel. Door het hartvormige kussen onder de arm te leggen, krijgt men steun en vermindert de pijn.  Vrouwen met borstkanker ontvangen deze kussens van onze vrijwilligers. Niet alleen in Nieuw Vennep, maar ze worden vooral weggegeven in het Spaarne Gasthuis waar onze vrijwilligers ook aanwezig zijn. Onze gasten zijn er ontzettend blij mee. Het leuke is dat de kussens door vrijwilligers gemaakt worden. We willen graag meer kussens maken, zodat meer mensen hun eigen heart pillow krijgen om de pijn te verminderen.
  
 Heart Pillow vrijwilligers 300 x 225  heart pillow ingepakt 2 300 x168

Kosten voor vulling van de kussen is: € 350,-. De stoffen kosten ongeveer € 500,- euro per jaar. Voor € 850,- kunnen we ongeveer 350 kussens maken en vullen.

Sponsorpakket: Heart Pillow project voor € 850,-
Je ontvangt als attentie een eigen heart pillow.


Kids Corner
Wij ontvangen ook jongen mensen bij Adamas. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen en de kinderen zijn of zelf ziek of een direct familielid is ziek. Het zijn kinderen die gewoon even niks met kanker te maken willen hebben, en zich lekker willen ontspannen of juist hun huiswerk komen maken. Vrijwilligers helpen hen zoveel mogelijk in hun proces door te knutselen, spelletjes te spelen, boeken te lezen of op een andere wijze ontspanning te bieden.

 Kinderen spelen een spel 300x200  Kinderen met clownworkshop 300x225

Sponsorpakket: Kid’s Corner voor € 500
Bij dit pakket ontvang je een stralende glimlach van onze kids!


Food for Thoughts
De liefde van de man en vrouw gaat door de maag. Samen koken en eten werkt verbindend en ontspannend. Gezond eten vinden wij belangrijk, daarom bereiden wij zoveel mogelijk gerechten met verse producten voor onze gasten. Vrijwilligers koken met liefde en passie hun favoriete gerechten in de keuken van Adamas. Bijvoorbeeld tijdens externe bijeenkomsten of ze verzorgen de lunches bij onze dagworkshops. Ook worden er kookworkshops gehouden, omdat samen koken ook een beetje therapeutisch werkt. En mensen leren om gezond te koken.
 Broodje met ei 300x400  Soep 300x40

Een gemiddelde lunch kost rond de € 50,- voor een groep van 15 mensen. De ingrediënten voor de kookworkshops komen op € 1.000,- op jaarbasis.
En omdat bij lekker eten ook een drankje hoort…een prijsindicatie van dranken tijdens events, workshops en lunches: € 2.000,- per jaar.

Sponsorpakketten:
Food for Thoughts small € 500,- / medium € 1.000,- / large € 1.500,- / x-large € 2.000,-
Bij een x-large pakket krijg je een uitnodiging om een keer een vorkje mee te prikken!!


Warm Welcome
Een warm welkom voor elke gast die bij ons komt, dat is wat wij voor ogen hebben. Soms komen mensen gewoon even een kop koffie drinken en een praatje maken, maar vaak hebben vrijwilligers gesprekken met mensen: begeleidings- of coachingsgesprekken. Deze bezoeken kosten € 40,- per bezoek. Wij willen zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun proces en deze gesprekken helpen ontzettend daarbij. Hoe meer mensen wij kunnen helpen, hoe sterker zij door het ziekteproces kunnen gaan. Je kunt hieraan bijdragen.

 Welkom Suus en Smea 300x200  Tafel gesprek

Sponsorpakket: welcome € 400,- / warm welcome € 800,- / a very warm welcome € 1.200,- 
Indien je je voor 2 jaar verbindt aan ‘a very warm welcome’ dan krijg je een gratis coachingsgesprek van 2 uur.  


Relax
Een moment van rust en ontspanning doet iedereen goed, zo ook onze gasten. Soms loop je letterlijk en figuurlijk vast. Het is dan fijn als een professionele masseur de spieren weer kan losmaken, zodat je beter in je vel komt te zitten. De kosten van een massage zijn € 7.50. Dit is uiteraard al een gereduceerd tarief en wij bieden het onze gasten gratis aan. Je kunt als sponsor 100 massages sponsoren.

Massage met masseur  Massage 300 x 200 

Sponsorpakket: Relax € 750,-
Bij dit pakket ontvang je 1 massage van 30 minuten van een van onze vrijwilligers. 

Adamas Bedrijven Club
Het doel van de Adamas Bedrijven Club (ABC) is om continuïteit te generen van financiële middelen om het Adamas Inloophuis onvoorwaardelijk open te kunnen houden voor onze gasten. 
Wordt ABC member door 5 jaar lang € 1000 te doneren.  Klik hier informatie over de Adamas Bedrijven Club. 
 

Tegenprestatie
Bij bovenstaande pakketten staat als tegenpresentatie een 'geste' genoemd. Veel sponsoren vinden een tegenprestatie niet altijd passend en daar hebben we begrip voor.
De prestatie van vrijwilligers richting de bezoekers maakt het huis immers zo ontzettend onmisbaar voor de doelgroep.Uiteraard zijn we onze sponsoren heel erg dankbaar en zijn we blij met elke gift. Grote sponsoren nemen we graag met de naam op in “vrienden van” op de website en waar mogelijk op social media.

En we willen graag tegemoet komen als de vraag om een tegenprestatie komt. De tegenprestaties zijn dan vooral in natura, zoals een kinderkunstwerk of massage van half uur of coachingsgesprek van een uur. Alternatieven zijn bespreekbaar. Voor de extra gulle gevers willen we een uitzondering maken. Bij sponsoring van meer dan 25.000 euro per jaar krijgt de sponsor een plaats op de ‘wall of fame”. 

Mocht je interesse hebben in een van deze pakketten of andere gedachten hebben. Neem dan contact op met Annelies Osinga op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-29260902.