Club van 100

Word jij lid van de club van 100? 

club van 100

Wat houdt de club van 100 in?
Door een periodieke schenking vast te leggen van minimaal 5 jaar met een minimum bedrag van € 100,00 / jaar.

Voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Er is sprake van een periodieke gift, als aan de volgende voorwaarden voldaan is: 

  • de gift is schriftelijk vastgelegd
  • Je maakt minimaal € 100/jaar over
  • deze bedragen zijn ieder jaar (ongeveer) even hoog
  • je maakt dit bedrag minimaal vijf jaar achtereen over. 

Hoe werkt het?
Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, dan is je schenking volledig aftrekbaar, zonder minimum of maximum. Het fiscale voordeel kan oplopen tot 52%. Met je schenking help je de financiële continuïteit van het Adamas Inloophuis te borgen, zodat wij ook in de toekomst mensen met kanker en hun naasten kunnen blijven ondersteunen. 

Eenvoudig te regelen
Het vastleggen van een periodieke schenking is heel eenvoudig. Je kunt hier de machtigingskaart (.pdf) downloaden en, ingevuld en ondertekend, naar Adamas sturen. Dit kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post. Wil je de schenking als aftrekpost opvoeren in je belastingaangifte? Dan heb je ook de standaard overeenkomst periodieke gift (.pdf) van de Belastingdienst nodig. Vul hierop s.v.p. al je gegevens in (vergeet niet de handtekening!) en stuur het formulier dan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Adamas. Wij vullen dan ons gedeelte in en daarna ontvang je de overeenkomst retour voor je eigen administratie. De overeenkomst stopt uiterlijk bij overlijden.

Uiteraard is het nog altijd mogelijk om de periodieke schenking via de notaris te regelen. Daar zijn evenwel kosten aan verbonden.

Wat geven wij?

Als dank voor jouw periodieke schenking komt jouw naam/ naam van bedrijf op de club van 100 pagina op onze website.