Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Lezing: Financiën rondom overlijden

Woensdag, 19 Februari 2020
14:00-15:30

'Gezondheid gaat boven alles', zegt men weleens. Dus als je gezondheid je in de steek laat, dan heb je wel andere dingen aan je hoofd dan geldzaken. Dat is begrijpelijk, maar niet altijd verstandig. Sterker nog, je kan het leven voor jezelf en je nabestaanden soms een stuk aangenamer maken als jij je (even) verdiept in je financiële zaken.

Welke geldzaken veranderen nu eigenlijk tijdens ziekte en na overlijden? Meer dan je misschien denkt. Als een partner wegvalt, verdwijnt vaak ook een inkomen. Dat is ingrijpend. Aan de andere kant komt er geregeld een partnerpensioen voor terug en keren levensverzekeringen uit. Maar er gebeurt nog veel meer.

Aandacht voor en zorgen over geldzaken ontstaan vaak pas na het overlijden. Een nabestaande kan dan voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat kan je voorkomen door (ruim) voor die tijd inzicht te krijgen in je geldzaken. Soms kan je zelfs nog aanpassingen maken in je financiële zaken ten gunste van je toekomstige nabestaanden. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Erik Seisveld vertelt je graag hoe je eenvoudig inzicht kan krijgen in je financiën na overlijden (van je partner). Ook laat hij je in vogelvlucht zien wat er allemaal gebeurt met pensioenen, levensverzekeringen, toeslagen, uitkeringen, belastingen, etc. Wellicht brengt hij je op goede ideeën. Als je daarna nog hulp nodig hebt, kan Erik die bieden. 

Begeleiding
Erik Seisveld

Kosten
Geen

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Terug