Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Mannengroep

Dinsdag, 07 Januari 2020
19:30-21:30

Binnen het Adamas Inloophuis hebben we een lotgenotengroep voor mannen. Deze groep is zowel bedoeld voor mannen die zelf kanker hebben (gehad) als voor mannen die in hun omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. De bijeenkomsten zijn bedoeld om ervaringen uit te wisselen. Dat doen we aan de hand van verschillende thema’s die ter sprake komen. De wijze waarop we werken verschilt elke maand. Soms wordt er gepraat maar we kunnen bijvoorbeeld ook op creatieve wijze aan de slag. Alles altijd in een open en respectvolle sfeer. Eigen inbreng en behoeften zijn leidraad voor de avond.

De avonden zijn op basis van inloop, van te voren aanmelden is niet noodzakelijk. Kom je echter voor de eerste keer, laat het ons dan even weten, dan lichten we de begeleiders in dat je komt.

Je kunt zonder reserveren deelnemen. Kom je voor de eerste keer? Laat het dan even weten, dan lichten we de begeleiding in dat je komt.

Begeleiding
Anjo van Zweeden en Maurice Kempes

Kosten
€ 3,- per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug