Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Jonge vrouwen (21+)

Dinsdag, 21 Januari 2020
19:30-21:30

"Omring jezelf met positieve mensen die de kracht in jou zien, ook als je het zelf even niet
meer ziet"

Wanneer je geraakt wordt door kanker staat je leven op zijn kop. Een stormvloed aan emoties, zoals angst, boosheid, verdriet en zorgen over de toekomst kunnen je overspoelen.
Hoe kun jij je veerkracht weer (zelf) hervinden en/of behouden.

Het is fijn om te weten dat er bij Adamas een Vrouwengroep is waar lief en leed met elkaar wordt gedeeld. Deze groep is zowel voor vrouwen die zelf kanker hebben (gehad) als naasten die te maken hebben (gehad) met kanker in de leeftijd vanaf 21 jaar.

Wij bieden zowel deel-avonden aan als avonden met een activiteit. Met als doel om te leren gaan met kanker en alles wat daarbij komt kijken. Het motto van het Adamas Inloophuis is ‘Door kanker bewust leven’. Kanker overkomt je, hier kies je niet voor. Je hebt wel een keuze in hoe je ermee omgaat.

De kracht van onze Vrouwengroep is om elkaar te ondersteunen in deze moeilijke periode in je leven. Voel je welkom om te komen ervaren of onze Vrouwengroep past bij wat jij op dit moment nodig hebt...

Begeleiding
Annette Oppenberg en Bianca Meijer

Kosten
€ 3,- per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug