Therapeutische (gezins)begeleiding

Wanneer je door de confrontatie met kanker echt uit evenwicht dreigt te raken of bent geraakt, kan intensievere begeleiding nodig zijn.
Je kunt dan terecht bij een van de twee integratieve therapeuten: Lynn Jonkman (voor kinderen tot 12 jaar) en Marjo Vermeulen (voor jongeren vanaf 13 jaar). Zij zijn gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking bij kinderen en jongeren. Lynn en Marjo hebben een eigen praktijk in Lisse, maar je kunt in het inloophuis met ze kennismaken om te kijken wat ze voor je kunnen betekenen.

Een therapeut heeft geen oordeel over wat je voelt, denkt en doet, maar biedt je alle ruimte om te uiten wat er in je omgaat. Je hoeft niemand te ontzien; alles wat je vertelt blijft tussen jou en de therapeut. Lynn en Marjo zijn er helemaal voor jou en gaan samen met jou kijken wat je nodig hebt om je prettiger te voelen.

Gezinsbegeleiding

Ieder mens is anders, en reageert dus anders op onzekerheid en verdriet. Dat kan tussen ouders en kinderen best weleens leiden tot spanningen. Lynn en Marjo kunnen het hele gezin begeleiden en jullie helpen om elkaars reactie beter te begrijpen en te accepteren. Een stevige (thuis)basis is in roerige tijden tenslotte heel belangrijk!

Deze informatie downloaden

Therapeutenflyer integratieve kindertherapie (4-12 jaar) | (.pdf)
Therapeutenflyer integratieve jongerentherapie (vanaf 12 jaar) | (.pdf)