Go To Top
Het jeugdteam van Adamas is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen, jongeren en gezinnen die met kanker geconfronteerd zijn. Het team bestaat uit een jeugdcoördinator, zeven vrijwilligers en twee jeugdtherapeuten.

Coördinator Kinderen en Jeugd: Elvira Pronk

Elvira Pronk is al enige jaren als yoga docent verbonden aan Adamas en vanaf 14 feb 2018 als Coördinator kinderen en jeugd. Als eigenaar van CreaKids in Katwijk geeft ze creatieve workshops aan kinderen waarin alles mag en niets hoeft. Deze ervaring neemt ze mee naar de Kids- en ChillClub. Elvira is altijd in het huis aanwezig tijdens de jeugdactiviteiten. Als jij of je ouders een keertje op een ander moment willen komen kennismaken zijn jullie van harte welkom! 

Jeugdvrijwilligers

Het jeugdteam bestaat uit vijf enthousiaste en deskundige vrijwilligers die – vaak uit ervaring – weten wat het betekent om op jonge leeftijd met kanker geconfronteerd te zijn. Zij begeleiden de activiteiten en bieden de kinderen en jongeren een luisterend oor.

Kinderen knutselen 500 x 500

Therapeuten

Wanneer je intensievere begeleiding nodig hebt of graag een op een wilt praten over wat er allemaal in je omgaat, dan kun je terecht bij een van de aan het inloophuis verbonden therapeuten. Integratief kindertherapeut Lynn Jonkman begeleidt kinderen van 4-12 jaar en integratief jongerentherapeut Marjo Vermeulen begeleidt jongeren vanaf 12 jaar. 

Meer informatie?

elvira pronkMeer informatie vind je in de kinderfolder voor 4-12 jaar (.pdf) en de jongerenfolder vanaf 12 jaar (.pdf).

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten of eens komen kennismaken? Neem dan contact op met:

  Elvira Pronk
  Coördinator Kinderen en Jeugd
  0252- 680233
elvira@adamas-inloophuis.nl

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief voor:
Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden