Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Meditatie en ademhaling

Woensdag, 01 Juni 2022
11:15-12:15

Meditatie is een manier om weer in contact te komen met jezelf. Doordat de aandacht naar binnen gericht is, komt het denken tot rust. De combinatie van meditatie en ademhalingsoefeningen kan je helpen om op een krachtige manier rust en stilte te vinden. Dit helpt je om bewuster te worden van je lichaam en gaandeweg ga je lekkerder in je vel zitten.

Je maakt kennis met verschillende meditatietechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen kun je mee naar huis nemen en toe passen op jouw manier en in elke situatie. Je hoeft geen ervaring met mediteren te hebben. Je kunt op een matje (een matje dien je gedurende deze periode zelf mee te nemen) op de grond zitten of op een stoel. 

De les wordt gestreamd via Zoom zodat je ook vanuit huis kunt deelnemen.

Begeleiding
Elvira Pronk-Bruné

Kosten
In het inloophuis: € 6,- per les
Online: Betaal wat het jou waard is. Betalen kan online of door je bijdrage over te maken naar NL08RABO0129848379 t.n.v. stichting Adamas Inloophuis, onder vermelding van je naam en de activiteit.

Locatie
Adamas
Eugenie Préviniareweg 61
Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug