Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Weet jij wat je wilt? - In gesprek over levensvragen

Maandag, 30 Mei 2022
15:00-17:00

Weet jij wat jij wilt?
Hospice Bardo en het Adamas Inloophuis nodigen je uit om met elkaar van gedachten te wisselen over een belangrijke vraag: Weet jij wat je wilt wanneer de laatste levensfase aanbreekt?
Dat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Nadenken en praten over de laatste levensfase met mensen in je omgeving is belangrijk, ook voor wie niet ziek of zorgbehoevend is. Daarom organiseren Bardo en Adamas Inloophuis de komende tijd 6 bijeenkomsten om met elkaar te praten over keuzes en wensen in de laatste fase die bij jou passen. Iedereen is welkom om over dit onderwerp mee te praten.

In gesprek over levensvragen
Om met elkaar een goed gesprek te voeren heb je informatie nodig. Bardo en Adamas bieden die informatie en praten over je vragen, zorgen of afwegingen rond het levenseinde. Zoals: hoe heb ik eigenlijk geleefd? Wat is belangrijk voor je wanneer je gezondheid achteruit gaat? Hoe is het met mijn naasten en wat weten zij van mijn wensen? Niet alledaagse vragen waar we graag met je over in gesprek gaan. Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan de gratis bijeenkomsten.

Wanneer en waar vinden de bijeenkomsten plaats?
De gratis bijeenkomsten vinden plaats van 15.00-17.00 uur op de volgende data:
25 april bij Adamas
30 mei bij Bardo

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van In gesprek met de burger en welke bijeenkomst je bij wilt wonen.

Adres Bardo: Burg Jansoniushof 11, Hoofddorp
Adres Adamas: Eugenie Previnaireweg 61, Nieuw Vennep

Landelijk onderzoek
De gespreksbijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van het landelijk onderzoek ‘In gesprek met de burger’, door Amsterdam UMC. Het onderzoeksproject wordt gesubsidieerd door ZonMw. Bardo en Adamas Inloophuis dragen daaraan actief bij in regio Amstelland & Meerlanden, in samenwerking met het Spaarne Ziekenhuis en de huisartsen.

Wij ontmoeten je graag!

Terug