Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Jonge vrouwen in rouw

Dinsdag, 05 September 2023
19:30-21:30

Wil je weer aan het roer staan van je eigen leven na het verlies van een dierbare? Sluit je dan aan bij de lotgenotengroep Jonge meiden in rouw. De groep bestaat uit vrouwen van 19–35 jaar die allemaal nog belangrijke stappen in hun leven (gaan) zetten.
Hierbij is vaak het gemis extra voelbaar.

Regelmatig spreken we met elkaar af en delen we waar jonge vrouwen zoal tegenaanlopen in hun levensfase. Samen gaan we regelmatig op pad of we spreken bij Adamas af. We gaan bijvoorbeeld samen lunchen aan zee, zeilen of een creatieve workshop volgen. Daarnaast praten we over het leven zonder onze ouder/broer/zus. Alle dames hebben een leuk en actief sociaal netwerk maar missen soms het begrip en de (h)erkenning van bondgenoten.

Op 31 oktober 2023 gaan we onder begeleiding van Carlijn van Leeuwen aan de slag met kintsugi, de Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek met goud- of zilverkleurige lak.
In de Japanse schoonheidsleer dragen de sporen van breuk en herstel bij aan de schoonheid van een voorwerp. Je kunt kintsugi ook toepassen op je eigen leven. Zodra je dat doet, zie je dat het de emotionele scherven zijn die jouw bestaan glans geven. Neem gerust een eigen bord mee.

Geef bij je aanmelding altijd je woonplaats en telefoonnummer door.

Begeleiding
Marcia de Groot

Locatie
Adamas 
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Kosten
€ 3 per keer

Aanmelden
  • Bij de gastvrouw-/heer
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug