Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Encaustic Art

Maandag, 01 April 2019
14:00-16:00

Encaustic Art is een schildertechniek waarbij je niet met een penseel maar met een strijkijzer schildert. Je krijgt een strijkijzer waarmee je gekleurde blokjes bijenwas in verschillende kleuren laat smelten op papier. Vervolgens strijk je dit over glad papier zodat de was zich binnen enkele seconden aan het papier hecht. Kleuren vermengen zich door de warmte van het strijkijzer en het resultaat is elke keer opnieuw verrassend en prachtig! 

Tijdens deze workshop ligt het accent op het intuïtief ‘schilderen’. Er ontstaan mooie afbeeldingen, zonder dat je daar zelf veel in kunt sturen. Deze afbeeldingen kunnen voor jou een bepaalde betekenis hebben, of laten je misschien zien hoe je op dat moment in je vel zit. Als je het leuk vindt, gaan we hier tijdens de workshop naar kijken.

Een wastekening maken is een leuke manier om te ontspannen en tot rust te komen. Het leuke van deze eeuwenoude techniek is dat je eindeloos kunt variëren en dat iedereen het kan. Je hebt namelijk helemaal geen tekentalent of schilderervaring nodig.
 
Begeleiding
Elise Moolhuijsen

Kosten
€ 9,- 

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In het huis

Terug