Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Inloopavond Prostaatkankerstichting

Dinsdag, 29 Oktober 2019
19:30-21:00

Op deze avond kunnen mannen met prostaatkanker ervaringen delen en informatie ontvangen over prostaatkanker en de prostaatkankerstichting. Gelijktijdig is er op deze avond de mogelijkheid voor partners van mannen met prostaatkanker in een andere ruimte te praten over de volgende vraag: Hoe gaat het met jou?.

Dit is een vraag die je niet vaak wordt gesteld als bij je partner prostaatkanker is geconstateerd. Natuurlijk gaat alle aandacht uit naar hem, het is uiteraard niet niks wat hem overkomt. Maar van de turbulentie die deze diagnose teweeg brengt in jullie leven krijg jij ook je deel mee.
Het kan goed zijn om contact te zoeken met iemand die in hetzelfde schuitje zit. Het lotgenotencontact van ProstaatKankerStichting.nl biedt die mogelijkheid.

Mocht je vooraf informatie willen of liever een één-op-één gesprek willen, neem dan contact op met Carla Veenhuizen (regiovertegenwoordiger van ProstaatKankerStichting.nl) Tel. 0650951526 /0235637834, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kosten
gratis

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug