Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Djembéworkshop

Donderdag, 28 November 2019
14:00-15:30

De djembé is een vaastrommel die voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. Omdat djembés een geluid kunnen produceren dat kilometers verderop nog te horen is, werd deze trommel traditioneel gebruikt om snel met andere dorpen te kunnen communiceren. In deze workshop ga je er zelf mee aan de slag!

Woeste ritmes, opzwepend gezang en tropische temperaturen zijn de ingrediënten van deze energetische workshop. Met zijn inlevingsvermogen, vakmanschap, humor én persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer brengt workshopgever Jens je tot ongekende hoogte en ontdek jij kwaliteiten en talenten waarvan je niet wist dat je ze had. Je zult versteld staan te ervaren hoe ook jouw aandeel er toe doet en van wezenlijk belang is voor een klinkend eindresultaat. De djembé-workshop is een echte ‘doen’-workshop met daarbij meditatieve rust- en voelmomenten. Het brengt je in het hier en nu, helpt je hoofd lekker leeg te maken en vooral te genieten van je eigen plezier.

Begeleiding
Jens Meijers

Kosten
€ 9,- per keer

Locatie
Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61 Nieuw-Vennep

Aanmelden
  • In het inloophuis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


adamas djembe

Terug