Kom in beweging! Doe mee aan de Adamas Beweeg Challenge

KOM IN BEWEGING VOOR ADAMAS!

Adamas Inloophuis heeft het financieel zwaar, doordat o.a. de Samenloop voor Hoop in Haarlemmermeer en Hillegom dit jaar niet doorgaan. Bij Adamas zetten we mensen in beweging om hun (veer)kracht te hervinden. Hoe leuk is het dat jij in beweging komt voor Adamas in de maand september zodat wij mensen kunnen blijven ondersteunen met en na kanker. Met de Adamas Beweeg Challenge hopen we met elkaar €50.000 op te halen.

WAT KAN JE DOEN? 

1) Schrijf je in voor een sport waar je plezier aan beleeft
Schrijf je in voor € 15,00 en bepaal zelf welke “sport” je wilt beoefenen. Trek je skeelers uit de kast, volg één van de sportieve workshop die georganiseerd worden, of begin met baantjes zwemmen. Aan jou om te bepalen wat je wilt doen, als je maar in beweging komt en nog belangrijker er plezier in hebt! Wanneer je je inschrijft, ontvang je van ons een envelop met o.a. inspiratie, een overzicht van de workshops, 3 wandelingen (waaronder stadwandeling Haarlem) en onze papieren diamant met daarop I DID IT. Kom je ook in beweging voor het Adamas? Meld je aan via ons inschrijfformulier. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een klein Adamas rugzakje.
Direct inschrijven

2) Start je eigen sponsoractie
Je wilt in beweging komen, maar je vindt het ook leuk om hiermee geld op te halen. Al is het maar € 100,00 alle beetjes helpen. Start dan je eigen sponsoractie met een sportieve uitdaging! Wellicht 2 x per week 9.999 stappen zetten, iedere dag 5 minuten hoelahoepen, of toch de Toolerburgerplas overzwemmen? Verzin iets leuks en zorg ervoor dat anderen je sponsoren. We hebben een actieplatform Adamas Beweeg Challenge waar je je actie op kan aanmelden. Deze pagina kan je dan delen met je familie/vrienden/ buren, etc. Klik hier voor het uitgebreide stappenplan hoe je je persoonlijke actiepagina kan aanmaken. Meld je aan via ons inschrijfformulier dan ontvang je van ons een envelop met o.a. inspiratie en onze papieren diamant met daarop I DID IT. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een klein Adamas rugzakje.
Direct inschrijven

3) Georganiseerde fietstocht
We organiseren zaterdag 18 september 2021 de Adamas fietstocht. Deze begint bij Adamas en is ca. 50 km. Je fietst door de 5 gemeentes die Adamas financieel ondersteunen. Onderweg bieden we je bij diverse horeca gelegenheden een hapje/drankje aan. Je eindigt bij de Rustende Jager met bier/wijn, een bitterbal en een band! We vragen € 50,00 /deelnemer voor deze leuke dag. Fiets je mee, meld je dan aan voor 12 september via ons inschrijfformulier 
Direct inschrijven

ABC klein