Ondernemersdiner

Het Ondernemersdiner: 40 bevlogen ondernemers kwamen samen voor 1 gemeenschappelijk doel.

Met bestaande en nieuwe vrienden van Adamas: samen genieten én een kijkje achter de schermen nemen.

Een ludiek en muzikaal ‘draaiorgel-welkom’, speciaal verzorgd door Alexander van der Pijl van Dunweg Uitvaartzorg.

Deze avond gaven we maximaal een kijkje in onze ‘keuken’. 1 op 2 mensen wordt nu getroffen door kanker. Het leeuwendeel door vergrijzing en een groot deel overleeft de ziekte gelukkig. Gevolg: steeds meer mensen leven met kanker. Centra als het onze zijn dus een broodnodige aanvulling op de reguliere (oncologische) zorg.

Wat we op deze avond laten ervaren: focus op kwaliteit van leven. Wat kan wél. Er was veel persoonlijke betrokkenheid. Zoals John Moors van Horsman&Co het verwoordt: ‘Je doet het niet voor jezelf, je mag het kanaal zijn voor een duurzame gift’.

Arjan Warmerdam van 4PROCES schreef zich ter plekke in voor de fundraiser actie in februari: The Lock Up 2024; met een groep ondernemers een dagdeel je opsluiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Adamas. Adamas ontvangt namelijk slechts 10% subsidie; de overige 90% komt via actieve betrokkenheid en fondsenwerving vanuit de gemeenschap.

Op deze avond werd het heerlijk Indonesische buffet verzorgd en gedoneerd door multitalenten Arno de Fuik en Marielle Elstgeest van INTO business Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Met heerlijke (alcoholvrije) bubbels gedoneerd door Martijn van der Ven van Bellino. En een zalig dessert gedoneerd door Marcel Vermeulen van Ciolato di'cello.

De avond had nog een verrassing in petto met een veiling van een speciaal voor deze avond gemaakt én gedoneerd werk van kunstenares Ilse Vorstenbosch. Het kunstwerk genaamd ‘Vertrouwen’ - wat letterlijk ook de ‘Olifant in de kamer’ visualiseert - werd binnen gesleept door Rob Middelkoop van DJMiddelkoop. Dank Rob en Ilse voor deze opbrengst voor Adamas!

Dank aan alle aanwezigen, voor jullie hartverwarmende feedback, betrokkenheid en tijd.

Wil je ook een keer een kijkje komen nemen, en onderzoeken hoe je via ons maatschappelijk verantwoord kunt investeren, neem direct contact op met Reshma Waasdorp: 06-29260902.