Adamas Mas Mas Challenge

Doe mee aan de ADAMAS MASMAS Challenge en zamel geld in voor Adamas!

Campagne banner doe je mee 500 x

Wat moet je doen?
1. Neem met je klas een korte act op
. Bijvoorbeeld met de telefoon tijdens de gymles, of het buitenspelen. Het mag van alles zijn: een dansje, een demonstratie van bijvoorbeeld een favoriete sport, een flashmob of een liedje. Jullie mogen het zelf verzinnen.
Er zijn twee spelregels:
- gebruik als muziek het liedje Más Más Más van Rolf Sanchez (max. 3 minuten).
- maak ergens in het filmpje met z’n allen het handgebaar van de diamant, een verwijzing naar het logo van het Adamas Inloophuis.
Adamas mas mas 5 meiden met Diamant 500 x
2. Upload het filmpje op onze actiepagina
Upload het filmpje tussen 1 en 31 januari 2021 op onze actiepagina. Super leuk wanneer je het filmpje al deelt op Insta, TikTok, YouTube, Snapchat. Gebruik dan de hashtag #adamasmasmaschallenge. Klik op deze link voor het stappenplan om je persoonljke team actiepagina te maken en film te uploaden. 

 Upload je filmpje

Inspiratie nodig? Onderaan deze pagina vind je een paar voorbeelden. 

3. Donaties werven vanaf Wereldkankerdag!
Doneren kan een week lang, vanaf 4 februari 2021 Wereld Kankerdag - 10 februari, via jouw actiepagina. Zorg met de klas voor zoveel mogelijk donaties. De leerlingen vragen bijvoorbeeld ouders, familie, vriendjes en/of buren of ze willen doneren. Alle kleine beetjes helpen. Je ontvangt van ons flyers met daarop de QR code van de challenge. Je persoonlijke pagina link kan gebruikt worden om via social en what's app te versturen. Klik op deze toolkit voor tips & tricks om het inzamelen van donaties leuk én makkelijk te maken. 

Wat kan je winnen?
Er zijn supergave prijzen te winnen ... waarover later meer! De act die de meeste donaties heeft opgehaald is de winnaar én Rolf Sanchez zelf kiest ook nog de meest originele inzending uit.

Wanneer wordt de winnaar bekend?
Op 11 februari maken we de winnaars bekend.  

Welke teams/scholen doen er al mee?
De Kinderacke - Rijnsaterwoude (groep 6)
Torentje kinderen 500x

Meedoen?
Wil jouw team/school meedoen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet daarin:
  • De naam van je school en groep  
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres van een contactpersoon (=teamcaptain)