Tennis je mee?

HELAAS MAAR JE KAN JE NIET MEER AANMELDEN, WE ZIJN VOLGEBOEKT. Wil je op de hoogte gehouden worden voor volgend jaar, schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We vinden het wel super gezellig wanneer je meedoet aan de LOTERIJ (vanaf 17:00) en de BBQ (voor BBQ graag inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


TENNIS JE MEE MET BENEFIET ADAMAS TENNISTOERNOOI?
tennis 300 x 200 tennis meiden 300 x 200

Op 6 juli kunnen tennisliefhebbers weer tennissen tijdens  het Adamas  Benefiet Tennistoernooi bij Tv de Kikkers in Nieuw-Vennep. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Adamas Inloophuis.

Benefiet Tennistoernooi
Na het grote succes van voorgaande edities wordt er dit jaar weer getennist.  Op zaterdag 6 juli kunnen jullie weer meedoen aan het toernooi bij de Kikkers. 

Wie kan er meedoen?
Iedereen vanaf 17 jaar kan zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Er wordt ingeschreven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop gespeeld wordt kan zelf gekozen worden: beginners, niveau 8, 7 of niveau combi 5/6. Koppels spelen over de gehele dag verspreid wedstrijden.

Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur. Je speelt minimaal 3 wedstrijden. Rond 17 uur is er een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn. De dag sluiten we af met een heerlijke barbecue. Aan de barbecue kunnen ook mensen deelnemen die niet getennist hebben! 

Inschrijven
Inschrijven kan niet meer., maar we zien je graag nog bij de loterij en de BBQ. Wil je nog BBQ-stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hopen je te zien op de tennisbaan!