Intertraining verlengt samenwerking met Adamas

De Nieuw-Vennepse brandveiligheidsspecialist Intertraining zet zich wederom belangeloos in voor het Adamas Inloophuis. Naast debhv jaarlijkse BHV-herhalingstrainingen van medewerkers, biedt Intertraining ook dit jaar kosteloos alle nieuwelingen de BHV Basistraining aan.

Veilige haven
Adamas hecht zeer veel waarde aan haar rol van veilige haven; een plek waar mensen op een van de meest kwetsbare momenten van hun leven kunnen aanmeren om bij te tanken. Het is daarom van cruciaal belang dat alle medewerkers goed geschoold zijn; dat ze op de juiste momenten de juiste dingen doen. Een gedegen BHV-training maakt daar een wezenlijk deel vanuit.

Bijdragen op eigen manier
Marlies Kempers, directeur Intertraining: "Wij zijn een organisatie die een groot belang dient, namelijk de brandveiligheid van mensen en gebouwen. Adamas is een organisatie die ons aan het hart gaat. Natúúrlijk zetten wij ons voor hen in. Omdat wij op onze eigen manier van waarde wilden zijn, hebben we aangeboden om, naast het verzorgen van de BHV-herhalingscursus, ook dit jaar weer de nieuwe aanwas alle kneepjes van goed BHV-schap bij te brengen."