Connie Cornelisse nieuwe coördinator bij Adamas

Connie CornelisseConnie Cornelisse is vanaf 1 augustus begonnen als coördinator bij het Adamas Inloophuis voor de locatie Spaarne Gasthuis. Ze volgt José Kortekaas op die vanaf het begin de samenwerking met het ziekenhuis begeleid heeft. Connie is een bekend gezicht in het ziekenhuis. De afgelopen jaren was ze de coördinator van de UVV-ers die daar werkzaam zijn.

“Ik kijk ernaar uit om mij namens Adamas te mogen inzetten voor de vrijwilligers en de gasten op de polikliniek en dagbehandeling oncologie van het Spaarne Gasthuis en het Antoni van Leeuwenhoek in Hoofddorp”, aldus Connie. “De afgelopen 1,5 jaar was ik werkzaam als coördinator vrijwilligers in het Spaarne Gasthuis namens de Unie van Vrijwilligers (de UVV). In mijn functie ben ik mij zeer betrokken en verbonden gaan voelen met de vrijwilligers, medewerkers, gasten en patiënten van het ziekenhuis in Hoofddorp. Ik ben dan ook blij dat ik mij namens Adamas mag blijven inzetten voor de oncologiegasten van het ziekenhuis.”

Wij wensen Connie heel veel plezier en verbinding in het Adamas-team. Niet alleen op locatie Spaarne Gasthuis, maar ook in ons inloophuis.

Ter info: José blijft de taken van Ivon, te weten de gastenactiviteiten, doen totdat Ivon weer helemaal terug is. Jullie blijven José de komende tijd dus nog zeker zien.