€ 4.300 OPGEHAALD MET ADAMAS BENEFIET TENNISTOERNOOI

80 tennissers kwamen naar TC de Kikkers afgelopen zaterdag 6 juli om € 4.300 bij elkaar te tennissen voor het Adamas Benefiet Tennistoernooi.

benefiet toernooi adamashuis 3670 500X    benefiet toernooi adamashuis 3713 500X   

Benefiet Tennistoernooi
Na succesvolle benefiet tennistoernooien in Hillegom en Lisse de afgelopen jaren, werd er dit jaar getennist in de achtertuin van Adamas Inloophuis bij TC de Kikkers in Nieuw-Vennep.

“Met een groep enthousiaste vrijwilligers van de tennisvereniging hebben we een sportief, maar vooral gezellig tennistoernooi weten te organiseren, zegt Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis. “Tussen 12:00 – 17:00 werd er fanatiek getennist om daarna met de tegenstanders gezellig een drankje te drinken op het mooie terras. We hadden bijna 100 prijzen voor de loterij en hier werden veel lootjes voor verkocht. De Clubsandwich Adamas liet zich ook goed smaken en de BBQ aan het einde was een groot succes.”

 
Ruim € 4.300 opgehaald

Bedrijven hadden 11 banen gesponsord en dit samen met de inschrijvingen, de ClubSandwich Adamas, gesponsord door TennisNed, de BBQ die gedeeltelijk door de Scharrelaer was gesponsord en loterijverkoop kon er € 4.300 op de cheque geschreven worden. “Een heel mooi bedrag dat we samen hebben opgehaald”, zegt Annelies blij. En volgend jaar weer? “Ja” wordt er luid geschreeuwd door de vrijwilligers van TC de Kikkers en de deelnemers. “Tot 2020!”.. lacht Annelies.