ZWEMMEN VOOR MENSEN MET KANKER IN DE TWEESPRONG

Vanaf donderdag 9 januari 2020 kan er wekelijks bij zwembad De Tweesprong gezwommen worden voor mensen met kanker.

Zwemmen 250 x

“Mijn lichaam is niet meer hetzelfde als voor de kanker. Ik voel mij heel de tijd moe. Vroeger liep ik 2 x per week hard. Nu ben ik blij dat ik naar het winkelcentrum kan wandelen voor een boodschap”. : Dit horen wij vaak “zegt Annelies Osinga, leidinggevend Coördinator Adamas Inloophuis.Het Adamas Inloophuis is de plek waar mensen geconfronteerd met kanker terecht kunnen om weer in hun kracht te komen. Door activiteiten als zwemmen, wandelen of yoga. Maar ook creatieve activiteiten, verwenmomenten, lotgenotengesprekken of informatie en lezingen.

Zwemmen bij de Tweesprong
Zwemmen of kleine bewegingen in het water onder begeleiding van een fysiotherapeut is een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. In een beschermde omgeving kan er deelgenomen worden aan oefeningen en/of begeleidend zwemmen om weer op krachten te komen of te blijven. Na deze inspanning is er ruimte om te praten met lotgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Margje Smit en Sharon Lubbers van Fysiotherapie Alkemade gaan in samenwerking met een instructrice van De Tweesprong de lessen verzorgen. Mocht je vragen hebben dan kan je hen bereiken op 071 331 3450.

Gratis eerste zwemles
“We zijn ontzettend blij dat we nu ook bij de Tweesprong deze activiteit gaan geven” vervolgt Osinga. Ter kennismaking bieden we de eerste zwemles die iemand volgt gratis aan. Donderdag 9 januari begint de eerste zwemles van 10 – 10:45 uur. Kan je dan niet, geen probleem je kan de weken daarna op iedere donderdag meedoen.

 

Locatie: Zwembad De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2, Roelofarendsveen

Datum en tijd: iedere donderdag van 10 – 10:45 zwemmen

Kosten: € 9,00 incl. koffie en toegang zwembad

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.