Burgemeesters genieten van informatieve en inspirerende lunch

Burgemeesters op bezoek bij Adamas 6 feb 2020 500x500"Adamas staat in Nieuw-Vennep, maar gasten uit heel de regio, zijn van harte welkom en weten ons gelukkig steeds vaker te vinden. Daarom is het ontzettend mooi dat  alle zes de burgemeesters van gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Hillegom, Kaag en Braassem, Lisse en Teylingen, in ons comité van aanbeveling zitten en ambassadeur zijn van Adamas in hun gemeente”, aldus Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis.

1 of 2 keer per jaar komt het comité van aanbeveling bij elkaar. Op 6 februari werd er bij de (nep) open haard met lekkere broodjes en bietenwraps met zalm over diverse thema’s gesproken, natuurlijk wel kanker gerelateerd. Waar staat Adamas, wat betekent Adamas voor mensen geconfronteerd met kanker, wat kan het inloophuis betekenen voor huisartsen, fysio en zorgverleners in het Spaarne Gasthuis.

“We signaleren met elkaar (oncologische) trends waar gemeentes en het inloophuis op in kunnen spelen, maar ook hoe de burgemeesters ons kunnen ondersteunen met het vergroten van onze naamsbekendheid bij hun inwoners. In gemeente Teylingen en Aalsmeer zijn wij bijv. minder bekend dan in Haarlemmermeer of Hillegom. Fijn dat we dan concreet met elkaar kunnen kijken hoe we dit kunnen aanpakken”, aldus Osinga. 

 “Een inloophuis waar je de warmte en veiligheid voelt van zorgzame gastvrouwen/heren en alle andere vrijwilligers. Hier ben je op de juiste plek om weer in je (veer)kracht te komen. Ik ben blij dat ik er onderdeel van mag zijn als ambassadeur”, aldus burgemeester Marianne Schuurmans en Carla Breuer.

v.l.n.r., op de foto: mevr. C. Breuer – burgemeester Teylingen, dhr. G. Oude Kotte – burgemeester Aalsmeer, mevr. C. van Diemen - bestuur Adamas Inloophuis, mevr. A. Osinga, coördinator Adamas Inloophuis en mevr. M. Schuurmans – burgemeester Haarlemmermeer