Doe jij mee aan de SamenLoop voor Hoop Hillegom 2020

Op 20 en 21 juni organiseert Samenloop voor Hoop Hillegom een 24-uurs wandelestafette om geld op te halen voor KWF en Adamas. Heb jij kanker (gehad) dan nodigen wij je van harte uit om dit weekend onze eregast te zijn.

2019 SLVH tent20 en 21 juni gaat er weer 24 uur (van 12:00 - 12:00 uur) gewandeld worden met de Samenloop voor Hoop Hillegom bij SV Hillegom (Atletiekbaan). SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die graag iets wilt doen om onderzoeken naar kanker te blijven ondersteunen en om kwaliteit van leven te ondersteunen wanneer je te maken hebt met kanker. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Met de wandelestafette halen we geld op voor KWF en Adamas . Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Adamas is als inloophuis aanwezig met de 'inloop' tent. We begeleiden de 'gasten van Adamas', maar zijn er natuurlijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Je hoeft niet met de estafette mee te lopen om 'eregast' te zijn!


Wat kan je doen als gast van Adamas

  • Meelopen met de openingsceremonie, de fakkeltocht (rond 23:00 uur) en/of de slotceremonie;
  • Ben je gedurende het evenement welkom voor een luisterend oor, een 1 op 1 gesprek of lotgenotengesprek;
  • Kan je meedoen aan leuke activiteiten (harten beschrijven voor in boom, kaarsenzakken tekenen); 
  • Geniet je van een ontspannende stoel/voet/handmassage; 
  • Kan je gebruik maken van onze faciliteiten (tent/koffie/iets lekkers).

2019 SLVH 009

Je hoeft niet met de estafette mee te lopen om 'eregast' te zijn. Heb je interesse of ken je iemand, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.