Steun ons

Ga direct naar de doneerpagina of gebruik onderstaande QR-code

qr ideal geel

Dank alvast voor je donatie. Via deze code kunnen we niet zien wie er welk bedrag heeft gedoneerd dus willen we je alvast via deze weg bedanken. Mocht je kenbaar willen maken dat je een donatie hebt gedaan, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Adamas heeft ieder jaar rond de € 330.000 nodig. Een groot bedrag dat wij ieder jaar weer op een creatieve manier gedoneerd moeten zien te krijgen. Van de diverse gemeenten krijgen we subsidie, maar dit is slechts 10% van onze inkomsten. De overige 90% ontvangen wij via fondsen, sponsoracties en hopelijk doordat jij ons wilt ondersteunen. Wat is er mogelijk? 

Eenmalig of periodieke donatie
Om het je makkelijk te maken hebben wij een doneerpagina gemaakt, waar je eenvoudig via telebankieren eenmalig of periodiek een bedrag kunt doneren. Ook kan je geld overmaken naar bank rekening: 
  IBAN NL08RABO0129848379
  t.n.v. de Stichting Adamas Inloophuis

Doneren met belastingvoordeel
Adamas heeft een ANBI status. Dit betekent dat je je donatie af kan trekken van de belasting. Kijk voor meer informatie over belastingvoordeel

Producten of diensten doneren
17.000 kopjes koffie en thee schenken we per jaar. En bij het kopje koffie bieden wij onze gasten graag een koekje aan. Op de pagina doneren in natura vind je een lijst met producten die altijd welkom zijn. Wij zijn uiteraard blij met elke gift aan het inloophuis, maar bel je even van tevoren wat er echt nodig is? (0252 – 680233). Anders komen we misschien om in de thee en hebben we een tekort aan toiletpapier. 

Voor bedrijven
 Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Gelukkig is dit voor jouw bedrijf ook het geval, anders bezocht je deze pagina niet. Fijn dat je hier bent. Wat is er mogelijk? 
* Je kan natuurlijk gewoon geld overmaken via onze donatie pagina of via de bank 
* Wordt Adamas Business Club member
* Laten we eens koffie drinken en kijken wat voor mogelijkheden er zijn.