Go To Top
Sponsoring & donaties

Als betrokken inwoner of ondernemer is het mogelijk om het Adamas Inloophuis te steunen. Dit kan met de donatie van een klein bedrag, een project sponsoren, schenken in natura of structureel financieel bijdragen als donateur. 

Wist je dat wij in het Adamas Inloophuis bijna 17.000 kopjes koffie per jaar schenken? En bij het kopje koffie onze gasten graag een koekje aanbieden? Op de pagina over doneren in natura vind je een lijst met producten die altijd welkom zijn. Wij zijn uiteraard blij met elke gift aan het inloophuis, maar bel je even van tevoren wat er echt nodig is? (0252 – 680233). Anders komen we misschien om in de thee en hebben we een tekort aan toiletpapier. 

Klein bedrag eenmalig of periodiek
Om het je makkelijk te maken hebben wij een doneerpagina gemaakt, waar je eenvoudig via telebankieren eenmalig of periodiek een bedrag kunt doneren. Ook kan je rechtreeks geld overmaken naar bank rekening: 
  IBAN NL08RABO0129848379
  t.n.v. de Stichting Adamas Inloophuis

Doneren met belastingvoordeel
Informatie over belastingvoordeel bij schenkingen en donaties hebben wij ook voor je op een rijtje gezet. 

Voor bedrijven
 Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Gelukkig is dit voor jouw bedrijf ook het geval, anders bezocht je deze pagina niet. Fijn dat je hier bent.

Het is soms wat zoeken naar mogelijkheden. Om het makkelijk te maken hebben wij een aantal sponsormogelijkheden op een rij gezet.

  • Sponsoring – Heart Pillow project

  • Sponsoring – Kid’s corner

  • Sponsoring – Food for Thoughts

  • Sponsoring – Warm Welcome

  • Sponsoring – Relax!!