€ 247,000 opgehaald met The Lock Up

10 ondernemers hebben het ongelofelijke bedrag van € 247,000 opgehaald tijdens The Lock Up.

Groepsfoto TLU met cheque
The Lock Up
10 ondernemers hebben met vereende krachten en een groot samenhorigheidsgevoel het ongelofelijke bedrag van € 247,000 opgehaald. “ En er komen nog steeds matches binnenrollen” lacht Annelies Osinga – coördinator van het Adamas Inloophuis en bedenker van dit unieke en ludieke event. “Het was een ongelofelijke mooie dag”, vervolgt Osinga. De energie die de ondernemers met zich meebrachten kon je voelen, er werd veel gelachen, maar vooral heel veel gebeld. Iedere ondernemers in regio Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek is op zijn minst 1 x gebeld.

Adamas Social Funder 2017
Sjef Maessen Social Funder
Sjef Maessen mocht de prijs van Adams Social Funder 2017 mee naar huis nemen. Met € 62.463 heeft hij een enorm bedrag en o.a. een koffieapparaat gesponsord gekregen. “Iedereen heeft het fantastisch gedaan en we zijn met alle kleine beetjes blij, maar het was toch erg leuk om de te zien dat er een gezonde competitie in het huis heerste” aldus Osinga.

En het gaat nog door….
“En de bedragen druppelen nog steeds binnen”, lacht Osinga. “Ik krijg nog mailtjes van deelnemers, dat ze een match hebben, iemand is nog bezig met een vaatwasser een ander met een keukenblok. Echt te leuk”.