Wie is Corrie van Diemen?

corrie van diemenCorrie van Diemen is sinds 2015 bestuurslid van Adamas. Graag stellen wij haar kort voor:

Hoe kom je bij Adamas terecht en wat is je functie?
In eerste instantie heb ik voor een opdrachtgever een regionaal goed doel gezocht en, en gevonden in Adamas. Er is toen een geldbedrag overhandigd aan Nicky als vertegenwoordiger en sindsdien heb ik me zeer betrokken gevoeld bij Adamas. In contact met Arthur van Dijk heb ik aangegeven dat ik beschikbaar en geïnteresseerd was voor een bestuursfunctie, en die mogelijkheid was er. Mijn werkgebied is Marketing & Communicatie, dus biedt ik als bestuurslid op dat gebied waar mogelijk en nodig ondersteuning.

Wat kom je halen en brengen?
Wat ik kom brengen is voor mijzelf wel duidelijk. Wat ik kom halen nog iets minder. Laat ik zeggen dat ik graag de leermomenten wil halen, en de contacten met medebestuursleden, coördinatoren, vrijwilligers en alle andere betrokkenen. Wat ik kom brengen is inzet en enthousiasme, alsmede expertise en ondersteuning op mijn vakgebied.

Wat betekent Adamas voor jou?
Een unieke plek waar het leven in alle mogelijke facetten wordt beleefd.

Wat is je favoriete indoor-/outdooractiviteit?
Geloof het of niet, maar ik ben dol op boksen. Maar geen zorgen, ik sla niemand ;-)

Corrie runt samen met haar zoon Van Diemen Communicatiemakelaars. Corrie is van huis uit verpleegkundige. Vervolgens heeft zij geruime tijd als journalist van het Haarlems Dagblad nieuws en achtergrondverhalen uit de Haarlemmermeer gepubliceerd. Daarna is zij gestart met ondernemen. Van Diemen Communicatiemakelaars is een succesvol Marketing & Communicatiebureau en houdt kantoor in Sugar City in Halfweg. Voor het Adamas Inloophuis zal Corrie zich binnen het bestuur dan ook voornamelijk bezighouden met het verhogen van de naamsbekendheid, en waar mogelijk bijdragen aan maximale financiële ondersteuning voor bestaande en nieuwe projecten.