Wie is Ivon Knopper?

Ivon Knopper is sinds september 2014 Coördinator Activiteiten in het Adamas Inloophuis. We stelden haar wat uitdagende vragen:


Hoe ben je bij Adamas terecht gekomen en wat is je functie?
Ik was op zoek naar een parttime baan met leidinggevende taken en verdieping. Tijdens vakantie in Frankrijk stelde een vriendin me op de hoogte van de advertentie voor de functie van Coördinator Activiteiten. Mijn hart maakte een sprongetje! Ik heb mijn tanden erin gezet en uiteindelijk kreeg ik de baan. Ik werk op maandag en woensdag als dagcoördinator, met in mijn takenpakket alle activiteiten die wij gasten aanbieden in huis (en soms daarbuiten).

Wat kom je halen en brengen?
Wat ik kom brengen is mijn zorg voor andere mensen, het iets voor een ander kunnen betekenen. En mijn kennis op het gebied van leidinggeven en het organiseren van activiteiten. Wat ik kom halen? Collega’s, inzichten en voldoening. Ik leer graag van andere mensen en ben oprecht geïnteresseerd in de ander.

Wat is je favoriete indoor-/outdooractiviteit?
Reizen naar onbekende plekken. De wereld ontdekken.

Welke liedjes vormen de soundtrack van je leven?
A brand new day. Iedere dag is een nieuwe kans om wat van je leven te maken. Je kunt altijd opnieuw beginnen, en je bent nooit te oud om te leren. Verder houd ik van gevoelige liedjes met mooie teksten, en dan natuurlijk Justin Bieber met Love yourself, haha!

Wat staat er op je bucketlist?
Mezelf niet vergeten. Genieten van de kleine dingen des levens.