Wie is Marcia de Groot?

Hoe ben je bij Adamas terechtgekomen?
Negen jaar geleden belde coördinator José mij of ik als vrijwilliger aan de slag wilde bij de AdamasKids. Inmiddels heb ik allerlei leuke projecten mogen doen bij Adamas en heb ik gewerkt als gastvrouw, kinderyogadocent, workshopbegeleider en als trainer van de vrijwilligers. Sinds anderhalf jaar ben ik Coördinator Vrijwilligers: een superleuke afwisselende baan met een lach en een traan.

Wat kom je halen en brengen?
Negen jaar geleden dacht ik dat ik alleen maar iets kwam brengen. Inmiddels ben ik er achter dat ik ook heel veel bij Adamas heb gehaald. Dankzij Adamas ben ik psychologie gaan studeren en heb ik de Kilimanjaro beklommen. Ik leer er nog iedere dag en ik ontmoet veel leuke bijzondere nieuwe mensen.

Wat is je favoriete outdooractiviteit?
Ik ben graag in de natuur: wandelen door de duinen of een sportieve fietstocht met vriendinnen door de streek. Ik wandel niet alleen in mijn vrije tijd maar ga ook regelmatig de duinen in om te 'wandelcoachen'.

Welk liedje vormt de soundtrack van je leven?
Whitney Houstons Step bij step, een prachtig nummer over het levenspad met bergen en dalen. Als je het stapje voor stapje doet kun je een heleboel bereiken.

Wat is je favoriete struik?
De vlinderstruik. Een prachtige kleurrijke struik, vooral de paarse , waar regelmatig vlinders omheen fladderen. Geweldig hoe een vlinder ooit een rups was. Door hard werken is hij (of zij) getransformeerd naar een vlinder.