Wie is Annelies Osinga?

annelies osinga

Hoe ben je bij Adamas terecht gekomen en wat is je functie?
Werken voor een maatschappelijke organisatie stond sinds enige jaren hoog op mijn lijstje, het kwam er alleen niet van. Totdat ik verleden jaar een hartinfarct heb gekregen. Tijdens een retraite werd het voor mij duidelijk dat ik niet langer in een commerciële omgeving wilde werken. Ik wilde mijn hart volgen en bij een mooie maatschappelijk organisatie werken. Enkele weken later vertelde iemand mij dat het Adamas een Coördinator Marketing & Fondsenwerving zocht en ik dacht gelijk “ja, dit is wat voor mij”. Toen de deur voor het eerst automatisch openging wist ik “hier ben ik thuis”.

Wat kom je halen en brengen?
Ik kom in eerste instantie mijn Marketing, Communicatie en Sponsoring/Fondsenwerving vaardigheden brengen. Daarnaast hoop ik ook dat mijn energie, enthousiasme en resultaatgerichtheid een goede weg zullen vinden. Ik kom veel meer halen dan ik gedacht had. Luisteren naar gevoelens van mensen en daardoor naar je zelf, doorvragen, rust vinden en delen.

Wat is je favoriete indoor/outdoor activiteit?
Van nature ben ik nogal energiek. Daarom beoefen ik al heel lang Yin & Do-in Yoga en meditatie om weer rust en balans in lichaam en hoofd te krijgen. En sinds ik hier werk ben ik weer begonnen met Tennis. Eerst voor het benefiet “Tennissen tegen kanker” en daarna tijdens ons eigen Benefiet Adamas tennistoernooi. Ik had het al 30 jaar niet meer gedaan, maar dikke pret gehad met tennismaatje Heidy Peperkamp (bestuurslid Adamas) en de intentie is er om dit weer eens op te gaan pakken.

Wat staat er op je bucketlist?
Ja, bijna iedereen weet het al.. maar ik woon sinds 3,5 jaar in een portacabin in de achtertuin van onze oude boerderij die door mij vriend Diederik zelfstandig gerenoveerd wordt. Een veel grotere verbouwing dan we verwacht hadden, maar hopelijk, hopelijk kunnen we eind 2017 er met ons gezinnetje naar toe verhuizen. Dat is de nr. 1 op onze bucketlist. Daarna komen er weer mooie dingen als met een camper door Australië trekken, tennisles en een retraite op Ibiza.

Met wie zou jij een beschuitje willen eten?
Ondanks het feit dat hij lid is van de Scientology church en op banken springt bij Oprah Winfrey, staat Tom Cruise sinds zijn film Top Gun op mijn beschuitenlijstje J