Wie is Annemieke Eigenhuis?

Annemieke


Hoe kom je bij Adamas terecht en wat is je functie
?
Via mijn man. Hij werd als wethouder in de gemeente Haarlemmermeer ongeveer 6 jaar geleden uitgenodigd door Lily Nieuwenhuizen voor een rondleiding door het huis en vroeg mij mee. Zoals zoveel mensen overkomt, werd ik bij binnenkomst direct geraakt door de sfeer in het huis. Daarnaast greep het verhaal over het ontstaan van Adamas mij erg aan evenals wat het voor veel mensen betekent. Een klasgenootje van mijn oudste dochter is veel bij de kidsclub geweest tijdens de ziekte van zijn moeder en ondervond veel steun.

Mijn functie is secretaris van het bestuur.

Wat kom je halen en brengen?
In het dagelijks leven werk ik als account manager voor een farmaceutisch bedrijf. Ons bedrijf maakt onder andere chemotherapie. Ik merkte al langer dat ik graag iets meer wilde betekenen voor patiënten. Wat ik dus meebreng is een stukje kennis over de farmaceutische industrie naast mijn enthousiasme en betrokkenheid.

Wat ik kom halen is denk ik voornamelijk voldoening. Als ik terug hoor wat het Adamas Inloophuis voor mensen betekent of betekend heeft geeft mij dat zo'n warm gevoel. Dat we iets hebben kunnen betekenen voor mensen in zo'n heftige periode in hun leven.

Wat is je favoriete indoor/outdoor activiteit?
Mijn favoriete outdoor- activiteit is skiën. Met vriendinnen of met het gezin dat maakt niet uit. Heerlijk de hele dag buiten bezig zijn, het liefst in de zon, en dan 's avonds heerlijk rozig zijn. Skiën geeft me een ultiem gevoel van vrijheid en leven.

Welke liedjes zitten er in de soundtrack van je leven?
Alle liedjes van Michael Jackson en Madonna.

Met wie zou jij een beschuitje willen eten?
Misschien heel cliché maar ik eet toch echt het allerliefst een beschuitje met mijn man en 3 dochters (17, 15 en 4 jaar) en onze bruine labrador Karel. Als druk gezin is de tijd dat we allemaal thuis zijn schaars. We hebben net een heerlijke vakantie achter de rug met zijn 5en, absolute quality time. Dit doet me opnieuw beseffen hoe rijk ik ben en hoe belangrijk het is om hiervan te genieten.