Jippie, we zijn vandaag op RTL4 te zien..

Wat kan je doen om Adamas nog meer naamsbekendheid en merkinhoud te geven. De grote vraag, waar ik mij dag, en helaas ook soms ’s nachts’ mee bezig houd J.

Het antwoord is natuurlijk om via verschillende kanalen onze boodschap bij zoveel mogelijk mensen te krijgen. Kranten, radio, facebook, instagram, linked-in, bloggen en ja.. heel graag TV.

En hoe leuk is het dat 3 weken geleden RTL 4 lifestyle experience belt of wij mee willen doen aan hun item van vandaag - zondag 19 nov (om 14:50 uur) over gezondheid en maatschappij. Daar had ik wel oren naar. Omdat RTL4 toch een nationaal bereik heeft, leek het mij een goed idee om te vragen of IPSO, onze branche organisatie, ook mee wilde doen. Om mensen te laten zien dat er naast Adamas nog 76 andere inloophuizen in Nederland zijn. Sonja Robben, directeur IPSO, had hier wel oren naar.

Naast een goed film script, willen we natuurlijk ook laten zien hoe Adamas voelt. Je zal net zien, dat er die dag geen activiteit of inloop is J. Gelukkig wilden een aantal gasten en vrijwilligers wel “figurant” zijn aan de koffietafel en open atelier tijdens de opname. Het werd eigenlijk een extra speciale Adamas middag.  

Dinsdag 7 nov stonden Wendy en Carlos van RTL 4 om 14:00 uur op de stoep om een mooie item te maken. Leuk om te zien hoe zij 3 uur aanwezig zijn, 30 minuten film materiaal schieten en er uiteindelijk een 2 minuten film van weten te maken. Kort, maar krachtig zullen we maar zeggen. Maar ik ben er blij mee!  Hierbij link naar onze film.  

Annelies Osinga

Marketing & Fondswerving Coördinator


annelies osingaSinds januari 2016 werkt Annelies voor Adamas. Met haar jarenlange ervaring in marketing en sales bij commerciële bedrijven was het in het begin aanpassen, maar voelt ze zich nu als een vis in het water. Ze vindt het heerlijk om te kijken hoe ze het merk Adamas nog meer inhoud en bekendheid kan geven. Bij zorgverleners en inwoners van de verschillende regio’s. Daarnaast probeert ze elk jaar weer voldoende geld binnen te halen om de deuren van Adamas onvoorwaardelijk open te houden. In haar vrije tijd is ze te vinden op “de boerderij” (groot renovatie project) en knutselt ze gezellig met haar dochtertjes Maartje & Rosalie.