Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag

Lezing: Kanker heb je samen

Dinsdag, 26 Mei 2020
19:30-21:00

Herken je dit? Jij of je partner heeft kanker en je komt midden in een rollercoaster vol emoties. Je zoekt steun bij elkaar en ontdekt dat jullie elkaar soms niet meer begrijpen. Ieder gaat er op zijn eigen wijze mee om. Kanker heb je samen, toch?

Tijdens deze online lezing nemen de Ladies of Loss je mee in de turbulentie die zomaar kan ontstaan als je samen met je partner te maken krijgt met kanker. Niet raar dat ook jullie relatie beïnvloed wordt. Daarbovenop komen de coronamaatregelen en alle extra onzekerheid die daarmee gepaard gaat. Heel normaal, maar hoe ga je er mee om?

Het is een avond waar je informatie krijgt over:
  • Waarom het normaal is dat je elkaar minder goed begrijpt
  • Dat het niet raar is en je niet de enige bent
  • Waarom het belangrijk is om er samen over te blijven praten
  • Tips voor een goed gesprek samen

Begeleiding: Ladies of Loss: Eva de la Mar, Sandrine Kwast & Angela van Dorssen 

Laat van tevoren even weten dat je wilt deelnemen via 0252-680233 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je een specifieke vraag aan Eva, Sandrine of Angela hebt, laat dat dan even weten.

Deze activiteit vindt plaats via Zoom. Zoom is een heel eenvoudig te gebruiken programma waarmee je online met meerdere mensen kunt videobellen. Klik voor deelname op de link die je na aanmelding van ons ontvangt. Je komt dan meteen in de Zoom-omgeving van Adamas. Als je dit programma nog niet eerder hebt geïnstalleerd, kun je op 'click here' of 'download and run' klikken.

Terug