Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag

Tikva

Dinsdag, 28 November 2023
13:30-14:15

Tikva is een Hebreeuwse woord en betekent zoveel als hoop, verwachting en geloof. Tikva wil je tools aanreiken om een leven te leven in balans en vertrouwen met de focus op de hele persoon, naar geest, ziel en lichaam.

De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Iedereen kan naar eigen vermogen deelnemen, je kunt er zelfs voor kiezen alleen te luisteren. Tijdens de lessen worden woorden gesproken die je zelfvertrouwen en menselijke waarde opbouwen en aanmoedigen. De oefeningen helpen je om negatieve gedachten te veranderen en geven hoop voor je ziel.

Door adem– en ontspanningsoefeningen kom je geestelijk en lichamelijk tot rust, maar de focus ligt naast ontspannen ook op mobiliteit. We doen iets moeilijkere stretch-oefeningen waarin je spieren meer worden aangesproken.
We raden je aan om prettig zittende kleding aan te doen.

Geef bij je aanmelding altijd je woonplaats en telefoonnummer door.

Begeleiding
Usia van Leeuwen

Locatie
Adamas 
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Kosten
€ 6 per keer

Aanmelden
  • Bij de gastvrouw-/heer
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug